3voor12 Gelderland

Donnerwetter wint 3voor12 Gelderland Award voor Beste event

Award voor Donnerwetter Day

Donnerwetter heeft vanavond tijdens de 3voor12 Gelderland Awards in Luxor Live de 3voor12 Gelderland Award gewonnen in de categorie Beste event.

Het publiek kon de afgelopen weken nominaties voordragen in verschillende categorieën en dat resulteerde in een top 5 van nominaties. Voor Beste event kon het publiek op de avond zelf live stemmen op de twee events die de meeste stemmen hebben gekregen: Donnerwetter Day en De Staat In The Round. Uiteindelijk bleek na stemming dat Donnerwetter met het dubbele aantal stemmen in de categorie Beste event de winnaar was.

Uit het jury-rapport: 'Een van de mooi aspecten aan muziek is dat het mensen verbindt. Donnerwetter Day is daarin, in Gelderland, misschien wel het mooiste en sterkste voorbeeld van.´

Donnerwetter Day
Zaterdag 11 maart was er in Luxor Live Donnerwetter Day. Die avond en nacht is inmiddels uitgegroeid tot een jaarlijkse feestdag voor de liefhebber van alternatieve, overwegend Gelderse popmuziek.

3voor12 Gelderland was er bij en maakte een liveblog. Over Donnerwetter die avond schreven we onder meer: 'Donnerwetter knalt hem hier heerlijk binnen in de thuiswedstrijd, in een uitgelaten Grote Zaal van Luxor. Wat een maniakale uitvoering van 'Dance', wat een onnavolgbaar metrum in 'Monster'. Knappe kop die een Donnerwetter in deze vorm kan tegenhouden.'

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12