Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert: Phoenix Park en Daybroke Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert: Phoenix Park en Daybroke

Gratis ticket voor GESEL XL incluis!

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen

Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen presenteert: Phoenix Park en Daybroke

Gratis ticket voor GESEL XL incluis!

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen ,

Zaterdag 30 oktober zal Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in het Nijmeegse Merleyn plaatsvinden. Deze maand met de Arnhemse jonge honden van Phoenix Park en ook de Tilburgse rockers Daybroke zullen voor een fijn stuk muziek zorgen. Bovendien hebben we een prettige actie bedacht: koop een ticket voor deze avond en krijg een kaartje voor GESEL XL cadeau!

Gratis ticket voor GESEL XL incluis!

Zaterdag 30 oktober zal Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen in het Nijmeegse Merleyn plaatsvinden. Deze maand met de Arnhemse jonge honden van Phoenix Park, en ook Daybroke zal voor een fijn stuk muziek zorgen. Bovendien hebben we een prettige actie bedacht:  koop een ticket voor deze avond en krijg een kaartje voor GESEL XL cadeau!

Jong geleerd, dat geldt zeker voor het Arnhemse Phoenix Park. Het gros van de bandleden zat nog op de middelbare school toen de band in 2007 al smaakmaker was van een groot aantal Gelderse bandcompetities. Met hun aanstekelijke, op Britse leest geschoeide indierock en verfrissende vocalen zorgden ze toen al voor een frisse wind door onze muziekminnende regio.

Ondertussen zijn we weer een paar jaar verder en Phoenix Park is er alleen maar volwassener en beter op geworden. Het hippe geluid van 2007 is ingeruild voor een wat tijdlozer totaalplaatje; toenmalige invloeden als Arctic Monkeys en The Libertines zijn langzaam verdrongen door Led Zeppelin, The Who en The Kinks. En The Beatles niet te vergeten: met hun fraaie interpretatie van Beatles-klassieker Helter Skelter wist Phoenix Park in april van dit jaar zelfs de Beatles Unlimited Golden Apple Award 2010 te winnen. Op Club 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen zullen de mannen hun zegetocht doorzetten.

De line-up van het Brabantse Daybroke leest weg als een mooie dwarsdoorsnede van de Nederlandse rockscene. Met oud-leden van Wealthy Beggar, Woost, The 925's en The Pax zit het met de ervaring en behaalde strepen bij Daybroke wel goed. Muzikaal zit het ook wel snor bij het kloeke kwartet: strakke, puntige rock met sterke hooks en spanningsbogen, en dat alles in een poppy, dansbaar jasje. Hapklaar voer voor liefhebbers van Foo Fighters, Triggerfinger en Queens of the Stone Age. Kortom, een affiche om van te smullen de 30e!

Daybroke nam kort geleden een videoclip op in Nijmegen, zie hier het resultaat:

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland