De Affaire - Video: Akoestische sessie Supersonic Megafuckers De Affaire - Video: Akoestische sessie Supersonic Megafuckers

Waarom doen ze dit niet vaker?

, Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen,

De Affaire - Video: Akoestische sessie Supersonic Megafuckers

Waarom doen ze dit niet vaker?

Redactie 3VOOR12/Arnhem-Nijmegen, ,

De Affaire 2007 zit er weer op, maar wij tracteren je de komende tijd nog op diverse akoestische sessies die we in die week op video hebben opgenomen. Kijk hier naar de sessie van de Nijmeegse Supersonic Megafuckers. Normaal kennen we ze van hun ultra-korte en rauwe punknummers. Nu schakelden ze een paar versnellingen terug en dat bleek goed uit te pakken.

Waarom doen ze dit niet vaker?

De Affaire 2007 zit er weer op, maar wij tracteren je de komende tijd nog op diverse akoestische sessies die we in die week op video hebben opgenomen. Kijk hier naar de sessie van de Nijmeegse Supersonic Megafuckers. Normaal kennen we ze van hun ultra-korte en rauwe punknummers. Nu schakelden ze een paar versnellingen terug en dat bleek goed uit te pakken. Het klonk zo lekker dat wij denken: "waarom doen ze dat niet vaker?" Scroll naar beneden en klik op de link aan de rechterkant van deze pagina om de video te starten. In totaal zijn tien sessies opgenomen. Dit is de zesde in de serie, dus je houdt er nog vier van ons tegoed. Hou onze site dus goed in de gaten. In het dossier 'video en audio' worden ze voor je verzameld.
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Gelderland