Strijd barst los op Shit Dat Rockt van AvP Strijd barst los op Shit Dat Rockt van AvP

Afsluiting van collegejaar met eigen festival

, Peter Dijkstra

Strijd barst los op Shit Dat Rockt van AvP

Afsluiting van collegejaar met eigen festival

Peter Dijkstra ,

Behoeft de Academie voor Popcultuur nog introductie? De AvP misschien niet, maar er zijn genoeg talentvolle studenten die zich maar al te graag aan een groter publiek willen presenteren. Shit Dat Rockt keert daarom terug met een flink bezet programma.

Afsluiting van collegejaar met eigen festival

Met de aankomende tweede editie van Shit Dat Rockt is er hopelijk een traditie geboren die nog vele jaren stand zal houden. Het is een uitgelezen kans om kennis te maken met het talent dat de Leeuwarder Academie voor Popcultuur in huis heeft. Dit jaar kunnen de bezoekers genieten van maar liefst meer dan vijfentwintig acts.

Om het programma nog wat extra kracht bij te zetten, is er gekozen voor een overkoepelend thema. Het thema voor dit jaar is ‘strijd’ en dat zullen de bezoekers merken ook. Er zullen namelijk drie battles worden gehouden. Blackbox Red zal de strijd aan gaan met New Killer Stars, Spotrockers met De Basis en Slimmah Soundsystem met Unimog Soundsystem. Dit gaat ongetwijfeld drie knallende battles op leveren!

Naast deze battles is er natuurlijk plaats zat voor andere talentvolle muzikanten. Zo zullen ondermeer de kersverse winnaar van de Kleine Prijs van Fryslân Alpine Pack en technotalent Delta Funktionen hun opwachting maken. Van buiten de Academie komt onder ander het beloftevolle I Am Oak uit Utrecht. Wil jij weten wat de toekomst voor de Friese popmuziek zoal te bieden heeft? Mis deze avond dan niet en kom, net als 3VOOR12 Friesland, ook even buurten Achter de Hoven.

Wat: Shit Dat Rockt
Wanneer: Dinsdag 22 juni
Waar: Academie voor Popcultuur (Achter de Hoven 23)
Hoeveel: € 2,50 v.v.k. € 5,- aan de deur
Met o.a.: Passengers, I Am Oak, Audio Adam, Blackbox Red, New Killer Stars, Alpine Pack, Spotrockers, De Basis, Yuri Landman, LUIK, Gumnaam, Eat Tiger en Delta Funktionen.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland