COLOFON

HOOFDREDACTIE
Murel Fijnvandraat

EINDREDACTIE
Murel Fijnvandraat
Marije Heida

VERSLAGGEVERS/REDACTEURS
Wybren Nauta, Jurgen de Raad, Merijn Siben, Ilse Peterson, Naomi Klees, Haitze de Vries, Jesse de Jong, Sannette de Groes

FOTOGRAFEN
Jurjen Breedenbach, Rick Slagter, Jessica Tuinstra, Kristian Zijlstra, Froukje Venema, Armand Venema

CONTACT
E-mail: Voor vragen, tips, verzoeken en persberichten stuur een e-mail naar: 3voor12friesland@gmail.com
Telefoonnummer: 06 28832790
Website: www.3voor12.vpro.nl/friesland

VACATURES en INFO

OVER 3VOOR12
3VOOR12 is het multimediale platform voor popmuziek van de VPRO. In bijna twintig jaar tijd is 3voor12 uitgegroeid van underdog tot het belangrijkste alternatieve popplatform van Nederland. 3voor12 maakt radio en tv, is een online muziekmagazine, neemt bijzondere sessies op en doet verslag van alle belangrijke muziekfestivals.

OVER 3VOOR12/Friesland
Sinds 2006 zet een club enthousiaste vrijwilligers zich in voor 3VOOR12/Friesland om je op de hoogte te houden van alles op het gebied van muziek in de provincie. We houden de laatste nieuwtjes in de gaten, leggen de belangrijkste festivals in Friesland voor je vast, staan vooraan bij de leukste optredens in zowel de grote als de kleine podia en proberen we een steun in de rug te zijn voor de lokale muziekscene.

STUDIEPUNTEN
Er is altijd ruimte voor nieuw talent. Of het nu op het gebied van schrijven, interviewen, filmen of fotograferen is... meld je bij ons aan als je interesse hebt. Het is zelfs voor sommige studies (bijvoorbeeld Communication & Multimedia Design (NHL) of Academie voor Popcultuur (Minerva)) mogelijk om studiepunten te behalen als je werkt voor 3VOOR12/Friesland. Informeer gerust naar de mogelijkheden.

KRUIWAGEN
Speel je in een te gekke band en ben je op zoek naar publiciteit neem dan contact met ons op. We kunnen een interview doen, je nieuwe EP of album recenseren of langskomen bij een optreden.

SOCIAL MEDIA

3VOOR12/Friesland (@3voor12fryslan) * Instagram photos and videos

488 Followers, 85 Following, 350 Posts - See Instagram photos and videos from 3VOOR12/Friesland (@3voor12fryslan)