Opsporingsbericht van Ilanois Opsporingsbericht van Ilanois

"Ramp! Mijn instrumenten zijn gestolen"‏

Opsporingsbericht van Ilanois

"Ramp! Mijn instrumenten zijn gestolen"‏

In onze mail troffen we het volgende bericht aan: "8 juni is er in mijn auto ingebroken (carpool plaats Bolsward). Het slot is ontzet en het raam is ingeslagen. Er zijn een paar dingen gestolen die mij zeer dierbaar zijn. Ik wil dan ook iedereen oproepen om me te helpen mijn spullen weer terug te krijgen. Heb je iets gezien of kom je toevallig onderstaande spullen tegen mail dan alsjeblieft naar info@ilanois.nl"

"Ramp! Mijn instrumenten zijn gestolen"‏

In onze mail troffen we het volgende bericht aan: "8 juni is er in mijn auto ingebroken (carpool plaats Bolsward). Het slot is ontzet en het raam is ingeslagen. Er zijn een paar dingen gestolen die mij zeer dierbaar zijn. Ik wil dan ook iedereen oproepen om me te helpen mijn spullen weer terug te krijgen. Heb je iets gezien of kom je toevallig onderstaande spullen tegen mail dan alsjeblieft naar info@ilanois.nl."

En wat is er allemaal dan gestolen?

"Het ergste is een oude VOX AC30 gitaar versterker. Er is een knop afgebroken en het middelste rooster (bovenop) mist. Hij ziet er slecht uit, aan de voorkant rafelt het doek. Bovendien zie je alleen maar de letter V (OX = er afgebroken) please help me to bring this baby back. De vox zit (zat) in een flight case gemaakt door dutycase met Ilanois stickers er op.

Dan is er nog een Yamaha P80 stage piano met aan de voorkant een grote stikker Ilanois (of sporen van een afgescheurde sticker). De piano zat in een “Stagg” hoes.

Er zat ook een keyboard kruk in en een pedelboard met gitaar effecten en een Earnyball volume pedaal, een Digitech distortion, een Hollier grale reverb, Voodoolab voeding en een Vox Distortion."

Heb jij dus iets gezien op de carpoolplaats in Bolsward of wordt een van deze intrumenten je op een of andere manier aangeboden, neem dan contact op met Ilan Palstra: info@ilanois.nl. Ook via ons mailadres is Ilan wel te bereiken, wij sturen alle tips natuurlijk door: 3voor12friesland@gmail.com

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland