Friese Flitsen week 22 Friese Flitsen week 22

Kort popnieuws uit de provincie

Friese Flitsen week 22

Kort popnieuws uit de provincie

3VOOR12/Friesland is al jaren actief op Hyves en sinds enige tijd twitteren we ook behoorlijk mee. Op deze sites vind je nogal wat kleine Friese popnieuwtjes. En aangezien niet iedereen zin heeft om die ellenlange informatiestroom helemaal uit te pluizen, doet de redactie van 3VOOR12/Friesland dat voortaan voor jou. In Friese Flitsen vind jij alle noviteitjes uit de provincie!

Kort popnieuws uit de provincie

Showcase Ilanois

Via Hyves bereikte ons het bericht dat de mannen van Ilanois aanstaande zaterdag een showcase organiseren. Zij zullen in Winston te Amsterdam nieuwe nummers van hun binnenkort te verschijn album Chase The Sundown With Me spelen.

Ykaro

Bezige bij Laurens van der Meulen is al een tijdje met een nieuw project bezig. Op Twitter lazen we deze week de naam: Ykaro. Veel meer informatie hebben we nog niet en gaat er ook nog niet zo een, twee komen, maar we houden je zo goed mogelijk op de hoogte.

Speelvolgorde KpvF

Onder genot van de nodige snackjes heeft D-A-A-N de loting verricht voor de Finale van de Kleine Prijs van Friesland, aanstaande zaterdag in het Bolwerk te Sneek. De speelvolgorde is: Alpine Pack, The LMN3, Achter Gordijnen van Vrijheid, The Dails-A-Poets, Above, Hille Stellingwerf. Veel succes natuurlijk allemaal aanstaande zaterdag. 3VOOR12Friesland is er bij om verslag te leggen van deze avond. Kijk zondag voor de recensie op deze site.

Bebe Fang

Via via kwam ons ook ter ore dat Keimpe Koldijk (Eklin/Adept) en Berber Visser  (miss Ippi) een paar weken naar New York zullen afreizen om daar op te treden met hun act Bebe Fang. Wauw!

Eindelijk album New Killer Stars

11 oktober sil it dan echt heve. Het langverwachte album van New Killers Stars komt uit: Crash Their Parties And Rob Their Houses (Dying Giraffe/Munich/V2) We hopen de mannen binnenkort te pakken te krijgen voor een interview.

Lytske Waldrock

Niet alleen in Leeuwarden worden intiatieven ontplooit die het vervallen van Waldrock moeten opvangen, ook in Heerenveen steekt men de handen uit de mouwen. Voor zover wij weten gaat Lytske Waldrock op 19 juni vooralsnog wel gewoon door. In de musykfabriek zullen Full Speed Damnation, Braincasket, Posthuman, Wakeful, Swim or Drown en The Last Stand spelen.
Er komen nog drie acts bij.

Club 3VOOR12Friesland

En we blijven onze clubavond op 30 juli natuurlijk promoten. Want zo'n fantastische line-up vinden wij heel bijzonder. Noteer dus 30 juli alvast in de agenda: Customs en Alpine Pack in de Blokhuispoort.

 

 

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Friesland