Na een korte pauze is BRICKS Hip Hop terug van weggeweest. De afgelopen maanden hebben in het teken gestaan van voorbereidingen en het scouten van samenwerkingen met instellingen en artiesten. Het doel van BRICKS is om jongeren uit Breda en omstreken een creatief en muzikaal platform te bieden. Daarom zijn de BRICKS studiosessies in het leven geroepen, om een breder publiek te bereiken voor jonge talenten.

Samen met de partners Poppodium Phoenix, Grote Broer Haagse Beemden en UNKNOWN clothing nodigt BRICKS lokale artiesten voor de studiosessies. Het is de bedoeling dat de jonge artiesten bij deze sessies laten zien wat zij in huis hebben door hun eigen nummers live te doen voor de camera. Na de opnames wordt de video gemonteerd waarna hij verschijnt op het YouTubekanaal van BRICKS Hip Hop. Dat is eens in de twee weken, op maandagen rond de klok van 12:30 uur. Zo hoopt BRICKS dat er een samenhang komt onder de jongeren en zij samen kunnen groeien in hun talent(en). Door feedback en support te geven mikt BRICKS op een groei binnen de Bredase hiphop scene. 

Eerste studiosessie BRICKS: STEEV

Rapper STEEV mocht het spits afbijten, zijn sessie staan inmiddels online. STEEV is geen onbekende binnen de scene. De rapper geeft de luisteraar hiphop met soul, met thema’s en rake emoties die herkenbaar zijn voor zijn luisteraars. New skool beats met energieke en unieke flow en rake volzinnen, een dromerige diamant met een rauw randje en sinds kort onderdeel van het collectief Hardheaderz.