Thijs van den Bosch is enorm actief in de muziekbranche, we kennen hem onder andere van het label Frietboerism, hij won in juni 2017 de poetry slam ‘Aan het Woord’ en liet ons kennismaken met zijn surrealistische rijmschema’s. Thijs is iemand die op basis van zijn “eureka”-momenten ideeën ontwikkelt en lanceert, zo ook het nieuwe merk yoyoyoyoyo.nl

“Promoten en verkopen van kunst”, elkaar motiveren en supporten in hetgeen wat je doet. Dat is voor Thijs belangrijk. Zelf heeft hij namelijk ervaren hoe belangrijk het kan zijn dat iemand achter je staat, je kan opvangen in moeilijke tijden en er voor je is. Naar je luistert en je innerlijke strijd of gevoelens begrijpt. Buurman en tekenaar Henk Hermis was zo’n persoon voor Thijs. De twee hadden een speciale en diepgaande band. Helaas overleed Henk een aantal jaar geleden, maar hij zit nog steeds diep geworteld in Thijs’ hart.

Zijn nieuwe merk yoyoyoyoyo.nl is een verkoopplatform voor makers van kunst in de breedste zin van het woord. Het gaat niet alleen om muziek, maar om veel meer. Iedereen kan kunst maken, maar dan in een vorm die bij je past. Denk aan oude ‘vergeten’ media zoals cassettes, Betamax en VHS. Maar bijvoorbeeld ook handwerk, analoog en digitaal artwork zijn disciplines die voor verkoop aangeboden worden.

Frietboer

Het platform is op dit moment nog in een beginfase en er loopt een crowdfunding-actie voor het financieren van yoyoyoyoyo.nl. Momenteel kan je doneren, dit gaat via e-mail of een Facebook-bericht. Men kan zowel financiële als materiële support leveren:

Materiaal
Zoals lege cassettes, VHS of Betamax en/of hardware hiervoor, of door middel van online promotie in de vorm van interviews, video en online media.

Financieel
€ 50,- een exclusieve tekening (inkt en kroontjespen) van Henk Hermis en een bijzonder cassette-tape.
€ 25,- een exclusieve cassette-tape
€ 15,- een high quality print van Henk Hersmis

yoyoyoyoyo.nl is een persoonlijk project van Thijs van den Bosch en een hommage aan zijn goede vriend die meer was dan enkel buurman, Henk Hermis. Meer info: info@yoyoyoyoyo.nl