Nieuw op 3voor12 Radio: Blaudzun, Florence & The Machine en Raving George Nieuw op 3voor12 Radio: Blaudzun, Florence & The Machine en Raving George

Raving George feat. Oscar & The Wolf met You’re Mine 3voor12 Radio Single van de Week

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Blaudzun, Florence & The Machine en Raving George

Raving George feat. Oscar & The Wolf met You’re Mine 3voor12 Radio Single van de Week

Menno Visser ,

De Belgische producer Raving George, de Nederlandse singer-songwriter Blaudzun en de Britse indieband Florence & The Machine staan deze week met nieuwe singles op de 3voor12 Playlist. De Belgische samenwerking van Raving George met de indieband Oscar & The Wolf hebben deze week de 3voor12 Single van de Week met You’re Mine.

Verder deze week liveoptredens in de studio: dinsdag de rapcrew van New Wave vol nieuw Topnotch talent, woensdag de indiepopband Woot.
In de prijzenkast deze week kaarten voor de buitenlandse festivals Exit en Sziget. Verder kaarten voor 3voor12 Presenteert de Nederlandse psychpopact Jacco Gardner in de Tolhuistuin, voor de Amerikaanse neo-soul zanger Leon Bridges in Bitterzoet en een enorm pakket vinyl voor Record Store Day.

De 3voor12 Single van de Week:

Raving George ft. Oscar & The Wolf - You're Mine (PIAS)
De 22-jarige Gentse Charlotte De Witte draait in de clubs en op de dancefestivals, maar heeft ook een radioshow bij de Belgische collega's van Studio Brussel. Ze kwam in contact met de Belgische indiepopsensatie Oscar & The Wolf en samen maakten ze deze track. Oscar & The Wolf staat op 13 november in de HMH, in Belgie staan ze al geboekt in een arena van 20.000 man.

Ook nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

Blaudzun - Powder Blue (V2)
De bebrilde troubadour en wielrennen zijn twee handen op een buik. Vandaar dat Blaudzun niet alleen al de Tour De France-single Bon Voyage maakte, maar nu ook dit nummer voor de speelfilm Ventoux. Die film gaat over vier vrienden, die de beroemde Franse wielerberg Mont Ventoux bestijgen. Blaudzun speelt deze zomer onder meer op de festivals Werchter en Down The Record Hole.

Florence & The Machine - Ship To Wreck (Universal)
Eind mei komt het derde album van de Britse roodgelokte indiezangeres. Voor de fans staan er nu al vier nummers online: Titelnummer How Big, how Blue, How Beautiful, en verder St. Jude, What Kind of Man en deze Ship To Wreck. Qua zomerfestivals staan Florence & The Machine deze zomer op Werchter en Sziget.

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:

Action Bronson ft. Chance The Rapper - Baby Blue (Warner, 2e week)
Madeon ft. Passion Pit - Pay No Mind (Sony, 2e week)
Balthazar - Bunker (PIAS, 2e week)
Hudson Mohawke ft. Irfane - Very First Breath (V2, 3e week)
Miseries - Misery (Excelsior, 3e week)
Kendrick Lamar - King Kunta (Universal, 4e week)
Tame Impala - Let It Happen (Modular, 5e week)

3voor12 Album van de week
Sufjan Stevens - Carrie & Lowell (Konkurrent)

3voor12 Radio is elke doordeweekse avond tussen 22:00 en 01:00 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12