Nieuw op 3voor12 Radio: Janne Schra en As Elephants Are

Tame Impala met Cause I’m A Man 3voor12 Single van de week

Menno Visser ,

Elke avond een band in de studio deze week na Koningsdag! Dinsdag staat het Nederlandse psychedelicawonderkind Jacco Gardner op de speelplaats, woensdag de talentvolle Friese slackerpoppers YukoYuko en donderdag is de Amerikaanse indierockband Other Lives te gast. Verder deze week kaarten voor 3voor12 Presents de Amerikaanse singer-songwriter Sufjan Stevens in Carré en voor het dancefestival Pitch.

Op de playlist deze week twee toevoegingen: nieuwe singles van de Britse indieband As Elephants Are en de Nederlandse chanteuse Janne Schra. De Australische psychedelische rockband Tame Impala heeft de 3voor12 Single van de Week met Cause I’m A Man. Roosmarijn Reijmer is een weekje met vakantie, Sander Hoogendoorn valt in.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Tame Impala - Cause I'm A Man (Caroline)
Een van de albums waar dit jaar het meest reikhalzend naar wordt uitgekeken is derde album van Tame Impala, Currents. Eerder stond al de lektrack Let It Happen van dat album op de avondplaylist. De Australische psychedelische rockband staat dit jaar op Lowlands.

Ook nieuw op de 3voor12 Radio playlist:

As Elephants Are - War Cry (TCBYRL)
Deze jonge Britse indieband zou je kunnen kennen van hun radiohitje Crown, dat een paar weken geleden ook overdag op 3FM werd gedraaid. Dit is de tweede track van hun Crown EP. De band uit Aylesbury staat in Nederland op festivals als London Calling en in juni op Harlem Shuffle.
 

Janne Schra - Carry On (V2)
Janne Schra als gyminstructrice? Ja hoor, ze is het in de grappige clip bij deze nieuwe single. En rapper Fresku komt daarin ook nog even langs. Singer-songwriter Janne Schra was tien jaar zangeres bij jazzpopband Room Eleven. In februari verscheen haar tweede soloalbum Ponzo, dat geproduceerd werd door niemand minder dan Torre Florim van indierockband De Staat. Eerder stond op de 3voor12-playlist van dat album de eerste single Everything I Do Ooh Ooh.

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:

Verder nog op de playlist:
Mr. Polska feat. Frans Duijts - Discodochter (Nouveau Riche, 2e week)
FFS. - Johnny Delusional (V2, 2e week)
Lil' Kleine & Ronnie Flex - Zeg Dat Niet (TopNotch, 2e week)
Raving George ft. Oscar & The Wolf - You're Mine (PIAS, 3e week)
Action Bronson ft. Chance The Rapper - Baby Blue (Warner, 4e week)
Madeon ft. Passion Pit - Pay No Mind (Sony, 4e week)
Balthazar - Bunker (PIAS, 4e week)

3voor12 Album van de Week
Jacco Gardner– Hypnophobia (Excelsior)