Ronnie Flex wil album met Hydro, Gers en The Opposites Ronnie Flex wil album met Hydro, Gers en The Opposites

Nieuwe single Het Tankstation nog voor 1 april

, Paul Bijkerk

Ronnie Flex wil album met Hydro, Gers en The Opposites

Nieuwe single Het Tankstation nog voor 1 april

Paul Bijkerk ,

Ronnie Flex gaat als een speer, na zijn liveoptreden van het nummer Onder Je Lokken werd de track in februari direct via alle hiphopblogs opgepikt. Hoe staat het ondertussen met de debuutplaat van deze veelbelovende hiphopper en een van de 12van3voor12? "Ik drop gewoon wat tracks, maar Onder Je Lokken is niet mijn nieuwe single. Mijn echte single komt over twee weken pas uit: Het Tankstation."

In 2012 bereikte hij de finale van de Grote Prijs, tekende bij Top Notch en won een State Award voor 'Rookie of the Year'. In 2013 is het tijd voor de 'Rookie' om een grote te worden. Na de hit het Allermooiste Feestje in samenwerking met Polska is Ronnie Flex druk bezig met zijn nieuwe album. "Voordat ik met mijn debuut kom, wil ik eerst nog wat losse tracks droppen."

In samenwerking met Boaz van de Beatz is Ronnie al zeer productief geweest. "We zitten nu al op dertig of veertig, maar ik wil het zo goed mogelijk maken." Op het nieuwe album wil Ronnie minimaal twintig tracks uitbrengen. Naast 150 BPM is Onder Je Lokken ook een losse track die niet een officiele single is. "Ik ben blij dat mensen alle nummers oppakken op internet, maar het is niet een officiële single."

Naast JeBroer, die al met meerdere nummers meewerkte aan het album, gaat Ronnie ook samenwerken met Gers Pardoel, The Opposites en Rotjoch. En een feature van Hydro is een droom van Ronnie: "Ik ben zelf groot fan van Hydro, nu hij uit de gevangenis is wil ik heel graag met hem samenwerken. Ik houd van nieuwe mensen."

Op het album komt een mengelmoes aan genres: reggae, indie, elektronische invloeden en uiteraard hiphop. "Ik weet niet welke genres Boaz tegenwoordig maakt, maar hij mixt het aan elkaar. Alles wat ik in mijn eigen jasje kan stoppen, stop ik in mijn plaat."

De tweede single, Het Tankstation, zal eind van deze maand verschijnen. De exacte datum van zijn debuutplaat houdt de Rapper nog geheim, in ieder geval zal de langspeler samen met de derde single uitkomen. "Ik denk dat het deze zomer gaat gebeuren, als de zon schijnt zal het album uitkomen."

#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12