Hef releaset album Papierwerk tijdens Buma Rotterdam Beats Hef releaset album Papierwerk tijdens Buma Rotterdam Beats

Rapper uit Hoogvliet blijft Noahs Ark trouw

, Atze de Vrieze

Hef releaset album Papierwerk tijdens Buma Rotterdam Beats

Rapper uit Hoogvliet blijft Noahs Ark trouw

Atze de Vrieze ,

Papierwerk, het tweede album van rapper Hef, verschijnt tijdens Buma Rotterdam Beats, op zaterdag 17 november. Die avond wordt het tweede album van de man uit Hoogvliet ten doop gehouden in Corso. Eerder al bracht Hef de track Kluis naar buiten, die inmiddels ruim 250.000 keer aangeklikt is op YouTube.

De rapper wil op dit moment nog niets kwijt over het album Papierwerk. In maart dit jaar zei hij er wel een en ander over tegen 3voor12. Onder meer dat hij ruim een jaar aan het album werkte en een strenge selectie moest maken uit tientallen tracks. Toen dacht hij nog voor de zomer naar buiten te kunnen met het album, dat lukte uiteindelijk dus niet. Wel verscheen in de tussentijd mixtape Kutleven. 
 
“We hebben een jaar lang weinig van ons laten horen, echt alleen maar in de studio tracks maken", zei Hef in maart. "Ik wil niet een losse track droppen zonder dat je door kan pakken. Als Keezy morgen met een hit komt, moet het niet zo zijn dat er verder niets ligt. Dan heb ik gewoon een album klaar liggen. Maar er zal dit jaar heel wat verschijnen.”  
 
Buma Rotterdam Beats is een groeiend showcasefestival voor urban cultuur in de brede zin. Het evenement - zeg maar het hiphopbroertje van Amsterdam Dance Event en Noorderslag - wordt voor de derde keer gehouden. Op het programma staan onder meer 2 Chainz, Hudson Mohawke, A-Trak, Nick Waterhouse en The Opposites. Reggae-ster Shaggy is hoofdgast op de conferentie. 
advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12