Nieuw op 3voor12 Radio: Monsta, Ellie Goulding en Feed Me & Crystal Fighters Nieuw op 3voor12 Radio: Monsta, Ellie Goulding en Feed Me & Crystal Fighters

Feed Me & Crystal Fighters single van de week met Love Is All I Got

, Menno Visser

Nieuw op 3voor12 Radio: Monsta, Ellie Goulding en Feed Me & Crystal Fighters

Feed Me & Crystal Fighters single van de week met Love Is All I Got

Menno Visser ,

Nieuw deze week: dubstep van het Britste Monsta, en dancepop van Ellie Goulding en Feed Me & Crystal Fighters. Love Is All I Got van die laatsten is ook 3voor12 Single van de week. In 3voor12 Radio kun je deze week kaarten winnen voor onder meer Netsky, Dry The River, Skip & Die en passe-partouts voor het London Calling Festival.

De nieuwe 3voor12 Single van de Week:

Feed Me & Crystal Fighters - Love Is All I Got (Deadmau5/Sony)
Folkpop en dancepop, een winnende combinatie. De Brit Jonathan Gooch alias Feed Me (stond zaterdag nog op ADE in de HMH) maakte een single met de Britse band Crystal Fighters, bekend van de grote zomerhit Plage. Niemand minder dan Deadmau5 pikte het op en brengt deze track nu uit op zijn label Mau5trap. Melodierijk en van nu tegelijkertijd.

Nieuw deze week op de 3voor12 Radio playlist:

Ellie Goulding – Lights (Universal)
Deze brave Britse zangeres was populair bij het Britse koninklijk huis. Ze zou het in 2010 helemaal gaan maken volgens de BBC, maar dat viel een beetje tegen. Maar inmiddels is haar kapsel strakker en is ze het vriendinnetje van Skrillex. De beats zijn strakker geworden dan op haar radiohitje Starry Eyed van haar debuut. Deze single Lights staat op haar tweede album Halcyon, dat inmiddels een internationaal succes is.

Monsta - Holdin' On (Nero & Skrillex remix) (OWLSLA)
Hoe goed moet je zijn in dubstepkringen als zowel Nero als Skrillex je remixen? Deze track van het Britse Monsta sloeg online dan ook in als een bom. Binnenkort verschijnt hun debuutalbum op het label van Skrillex, OWSLA. Door de soulvolle vocalen van Skaar is dit een opvallende track binnen de dubstep.

2e week op de playlist: Palio Superspeed Donkey - Mr. Dickhead (Top Notch)
Nog steeds schoolgaand is het Amsterdamse Palio Superspeed Donkey. Ze stonden al eerder met hun demo The Homeless op de avondplaylist en waren ook al Hollandse Nieuwe en Serious Talent. Nu ze eindelijk getekend zijn door Top Notch gaan ze in november pas echt van start met hun eerste EP. Dit catchy Britpopstuk Mr. Dickhead (met video van Teemong!) staat daar ook op. Het zou toch niet over een van hun leraren gaan?

Verder nog op de 3voor12 Radio playlist:

Clock Opera - Once And For All (V2, 4e week)
Daily Bread - The River (Excelsior, 4e week)
Tame Impala - Elephant (NEWS, 3e week)
Netsky - Love Has Gone (NEWS, 3e week)
Kraantje Pappie - Semibekend (Noahs Ark, 3e week)
Turboweekend - On My Side (EMI, 3e week)
Madeon - Finale (Popcultur, 2e week)
Palio Superspeed Donkey - Mr. Dickhead (Top Notch, 2e week)

3voor12 Album van de Week

3voor12 Radio is elke maandag tot en met donderdagavond tussen 22:00 en 01:00 uur op 3FM met Roosmarijn Reijmer.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12