Rijmelarij en dergelijke? met De Kift nu online Rijmelarij en dergelijke? met De Kift nu online

Tweede aflevering 3VOOR12TV zomerserie over songteksten

Rijmelarij en dergelijke? met De Kift nu online

Tweede aflevering 3VOOR12TV zomerserie over songteksten

Komkommers? Maar dan wel met tekst! Deze zomer schotelt 3VOOR12 je zes artiesten voor die een van hun songteksten herbeleven voor onze camera. In de tweede aflevering is Ferry Heyne van De Kift aan het woord over de boerderij die er niet meer is.

Tweede aflevering 3VOOR12TV zomerserie over songteksten

Zomerkomkommers? 3VOOR12 grijpt de zomer aan om het eens te hebben over de essentie, over de teksten die we zo vaak horen, maar nog nooit echt hebben beluisterd. In de zesdelige tv-serie Rijmelarij En Dergelijke? licht 3VOOR12 songteksten uit samen met de vertolkers. De Kift, Pfaff, Spinvis, Lucky Fonz III, at the close of every day en Meindert Talma & The Negroes bespreken en beleven voor de camera een van hun songteksten nog een keer.

In de tweede aflevering gaat Ferry Heyne van De Kift op zoek naar de boerderij die in nummer Kom Mee de hoofdrol speelt. Het nummer staat op de cd Vlaskoorts, die gaat over een uit elkaar gevallen gezin . In Kom Mee gaat de zoon na jaren afwezigheid terug naar zijn ouderlijk huis. Heyne zoekt nu de plek op waar Kom Mee zich afgespeeld zou hebben.

advertentie
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12