Vanavond in 3voor12 Radio

Donnie live in de studio, de Golden Ticket Finale en het Niet Te Missen Uur

We hebben de bamischijven vast ingeslagen, Donnie a.k.a. 'De Fenomeen' komt langs! Om de Golden Ticket finale jureren, maar vooral om live te spelen natuurlijk. Even een Donnie-recap; Amsterdammer in hart en nieren en muzikaal opgegroeid in de kringen van De Jeugd van Tegenwoordig. In het schild gehesen door Vjèze Fur en getekend op hun label Magnetron. De samenwerkingen met producer Bas Bron konden dus zeker niet uitblijven en zo geschiedde. Z’n alweer 4e album BFMJT komt morgen uit en staat vol met de futuristische synthfunkproducties van meneer Bron. Donnie’s teksten zijn weer zo absurdistisch als we van hem gewend zijn; o.a. moestuintjes worden seksueel gemaakt en we horen een ode aan, en zelfs een featuring van, Raymond van Barneveld. We gaan ervan smullen vanavond!  

Daarnaast het Niet Te Missen Uur bomvol nieuwe muziek! Zo belt Roosmarijn met Tessa Rose Jackson over het afschudden van haar lieve meisjes-imago met haar nieuwe project Someone. Haar debuuttrack onder deze nieuwe naam, The Deep, heeft een heerlijke melancholische 90's pop-vibe, dus we like!

Als klap op de vuurpijl, de Golden Ticket finale! Wie van de 3 finalisten wint de kaarten voor niet 1 festival, maar voor Pinkpop, Best Kept Secret, Down The Rabbit Hole én WHOO HAH tegelijk? De kandidaten spelen een zinderende finale om uit te vechten wie het meest festival-proof is.

Luisteren dus, vanavond naar 3voor12 Radio, 21.00 tot 00.00, op 3FM.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12