3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 De Jeugd van Tegenwoordig: Geen jeugd meer

Propvol is het om 22:30 in de Phoenix. Fans van het eerste uur, nieuwe fans en onbekenden komen kijken naar de Jeugd van Tegenwoordig, die er zoals altijd een feestje van weten te maken.

Inmiddels 14 jaar lang al staan deze 4 mannen van halverwege de 30 het publiek optreden na optreden te entertainen met hun uitzinnige talent voor absurde teksten, gevoel voor interactie en leipe beats van Bas Bron.

Het eerste glaasje water wordt het publiek ingegooid en het publiek beantwoordt dit met een luid gejuich. Watskeburt spelen ze, hun hit waarmee ze in 2005 de hitlijsten betraden. Iedereen lijkt dit te kennen en zingt woord voor woord de wazige hip hop teksten mee.

Mensen dansen op de beats van Bas Bron als een stel uitzinnigen onder een douche van bier en water. Tante Lien, Manon en Get spanish komen langs. Met hun hit ‘Buma in mn zak’ lijkt de jeugd ook het publiek in hun zak te hebben. Mensen springen en gooien hun handjes in de lucht.

Het rappen wordt afgewisseld met wat interactie met het publiek waarbij willie wartaal, Faberyayo en Vjeze fur de microfoon naar het publiek richten zodat het publiek uit volle borst mee kan zingen en rappen. Ook al hebben ze hun biertjes on stage inmiddels ingewisseld voor water en een thermoskannetje met thee, de ‘gekke boys’ van halverwege dertig die ooit begonnen in 2005 toen ze zelf nog de jeugd waren, weten er na 14 jaar nog steeds een feestje van te maken.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12