Kijk nu heel veel Song van het Jaar-shows terug

Onder meer Sports Team, Personal Trainer en Goldband al online

Dit weekend vierden we het muzikale jaar 2019 met het Song van het Jaar Festival in de Utrechtse poptempel TivoliVredenburg. MEROL won de Song van het Jaar met 'HOU JE BEK EN BEF ME' en Willem schreef met Man In Nood de 3voor12 Award voor het beste Nederlandse album van het jaar op zijn naam. Maar daarnaast waren er vooral heel veel shows, van binnen- en buitenlandse artiesten die dit jaar indruk op ons maakten en 2019 kleur gaven. 

Heel veel van die shows zijn nu op onze site terug te kijken. Het Britse Sports Team sloopte de Pandora met een vreugdevolle show, Iguana Death Cult stelde zijn nieuwe album Nude Casino met verve voor en EUT liet zien de grote Ronda met gemak aan te kunnen. Verder was er vooral veel plek voor Nederlandse talenten die volgend jaar vast hoge ogen gaan gooien. Goldband, Personal Trainer en Sor: stuk voor stuk speelden ze in de Pandora Foyer veelbelovende shows vol jeugdig enthousiasme. WIES bleek de status 'talent' al ontgroeid: met eerste single én hit 'Soms Is Het Te Laat' (die op nummer 21 eindigde in de Top 100!) vulde het nederpoptrio de Pandora tot de nok en daar voorbij. 

Kijk hiernaast alle beschikbare shows terug en check hier de volledige Top 100. Hier zijn de mooiste foto's van de dag te zien.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12