steun 3voor12

Luister 3voor12 Radio terug

Live verslag van MGMT en de nabespreking van de Song van het Jaar

Je hebt gestemd, je hebt de top 100 geluisterd, je hebt blij/boos getweet over de winnaar: afgelopen vrijdag kwam de Song van het Jaar 2018 eindelijk tot z'n grote climax. De hele top 100 kun je nu online bekijken en beluisteren. Maar achter die nummers 1 tot en met 100 gaan nog heel wat cijfers en geheimen schuil. Daar is 3voor12-redacteur Atze de Vrieze eens even diep in gedoken, en vanavond bespreekt hij samen met Eva de interessantste weetjes over de achterkant van de Song van het Jaar.

Vrijdag kleurde TivoliVredenburg dus 3voor12-rood, maar vanavond staat de zaal alweer vol voor een andere show: die van MGMT! De Amerikaanse band maakte dit jaar een comeback van jewelste met nieuw album Little Dark Age. Eva heeft een live verslaggever aan de lijn, die je kan vertellen hoe het eraan toe gaat in de Ronda.

En dan hoor je in het laatste uur van 3voor12 Radio vanavond zoals elke week het Niet Te Missen uur! Samen met een gast in de studio bespreekt Eva weer de beste, interessantste of meest onmisbare nieuwe muziek van de week. Vanavond schuift 3voor12-redacteur Cécile van Wijnsberge aan, die vast een mening heeft over de nieuwe Bastille, en zelf zoals vaker een liedje meeneemt dat allesbehalve radiovriendelijk is.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk