Nominaties IJzeren Eierbal geopend

Wie is het grootste aanstormende talent in de muziekindustrie?

De nominaties voor de IJzeren Eierbal zijn geopend! De IJzeren Eierbal wordt jaarlijks uitgereikt aan een aanstormend talent in de livesector. Een jonge medewerker van bijvoorbeeld een poppodium of festival, die nu al boven het maaiveld uitsteekt door een positieve bijdrage te leveren aan zijn of haar organisatie.

De prijs wordt door 3voor12 uitgereikt tijdens de IJzeren Podiumdieren, de avond waarop de VNPF jaarlijks de beste medewerkers en organisaties uit de livesector eert. De eerste winnaar van de IJzeren Eierbal was vorig jaar Jochem Winterwerp van Friendly Fire.

Werk jij bij een poppodium, festival of een andere organisatie in de livemuziek? Heb jij een collega, niet ouder dan 27 jaar oud, die deze aanmoedigingsprijs verdient? Draag hem of haar voor om genomineerd te worden! Iedereen in de livesector kan worden genomineerd, niet alleen leden van VNPF.

Hieronder vind je de vragen die je over je voorgedragen kandidaat moet beantwoorden. Ze hoeven niet allemaal van toepassing te zijn, maar hoe overtuigender en uitgebreider de motivatie, hoe beter.

· Hoe oud is de kandidaat? De persoon mag niet ouder zijn dan 27 jaar.

· Hoe lang werkt de kandidaat in de livesector?

· Op welke manier legt de ‘junior’ nu al ‘senioriteit’ aan de dag in zijn/haar werkzaamheden?

· Hoe heeft de kandidaat in positieve zin een verandering in gang gezet binnen de eigen organisatie en/of in de livesector?

· Op welke manier vervult de kandidaat een voorbeeldfunctie voor anderen?

· Op welke manier speelde de kandidaat een belangrijke rol in het slagen van een project/activiteit?

· Hoe bevordert de kandidaat de collegialiteit, een positieve werksfeer en hoe brengt de kandidaat mensen met elkaar in contact?

· Wat heeft de kandidaat in korte tijd al geleerd?

Mail uiterlijk 1 december je voordracht of vragen aan info@vnpf.nl.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12