Luister terug: 3voor12 Radio

Tamino live in de studio en het Niet Te Missen uur

Die indringende falsetto herken je meteen, net als z'n instant-brok-in-de-keel-liedjes: Tamino is vanavond te gast in 3voor12 Radio! De Antwerpse singer-songwriter krijgt hele festivalweides stil met zijn overdonderend intieme liedjes. Na zijn debuut-EP Tamino komt aanstaande vrijdag zijn eerste langspeelplaat uit, Amir. Daar speelt hij vanavond in de 3FM Live Box een paar prachtige liedjes van.

Ook hoor je zoals elke maandag in 3voor12 Radio het verplichte uur radio voor muziekfreaks, het Niet Te Missen uur. Samen met 3voor12-redacteur Cécile van Wijnsberge bespreekt Eva Koreman de beste en meest interessante nieuwe songs van de week. Hoe klinkt punkband FIDLAR als ze werken met een big shot popproducer? Welke Zweedse band is terug met een funky nieuwe single (en nee, het is niet ABBA)? En wat gebeurt er als je St. Vincent alle instrumenten afpakt, behalve een piano? Dat en meer hoor je allemaal in het Niet Te Missen uur, vanavond in 3voor12 Radio en daarna als podcast verkrijgbaar.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radio, online of de 3FM app (iOS / Android).

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12