3voor12 Amsterdam

Wanted 2018: dit zijn de deelnemers

Coaches zijn Zwart Licht, Kimo en Skinto

De 21 deelnemers van hiphopcompetitie Wanted 2018 zijn bekend en nemen het in drie voorrondes tegen elkaar op: vrijdag 9 februari, zaterdag 10 februari en vrijdag 16 februari in Q-Factory in Amsterdam. Elke avond gaan de deuren open om 20:30 uur. 

Zeven acts (de drie winnaars van de voorrondes en vier acts met een wildcard) strijden uiteindelijk op zaterdag 7 april in de Melkweg om de titel Most Wanted 2018. GRAP organiseert de competitie om hiphopacts de kans te geven zich te presenteren aan pers, publiek en media. 

Talent Show 1 - vrijdag 09-02
Tatted Tino / Urbs Vers / Gigi / Spanish / STEEV / Convex Kafka / Djesco 

Talent Show 2 - zaterdag 10-02
Yokechia Baumgard / Isaï Elia / Bryan Richard / Team Gamble / HerrieSchoppr's / Jesse Joey James / Sanoson

Talent Show 3 - vrijdag 16-02
Young Villian / Iyobel / ERROR / Revolution / Pjotr / Mopperatchi / Vinna & Richandell 

In eerdere edities deden bekende namen als SoulTrash, De Nachtdienst, The Partysquad, Makkie & KrankJoram, Lange Frans, Surya, Ome Omar en NPNG mee. Grizzly mocht zich vorig jaar Most Wanted 2017 noemen. De coaches Skinto (Stepherd & Skinto), Kimo en Leeroy (Zwart Licht) geven dit jaar advies en feedback op de optredens. Soultrash, de winnaar van de Grote Prijs 2016, host alle talent shows en de finale in de Melkweg. Lees hier het interview dat de hiphopgroep uit Amsterdam Zuidoost onlangs had met 3voor12. 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12