3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 Mercy John: Je hebt me bedrogen. Wat enorm goed.

Paaspop is begonnen. Een weekend vol met muziek. En jezus, wat zijn we goed begonnen op het Jack Daniel´s stage. Mercy John opende en gelijk zat ik in de vibe. De energie spatte ervan af.Zelf ben ik niet een hele grote fan van indie en americana om heel eerlijk te zijn. Met gemixte gevoelens ging ik de Jack Daniel´s stage in. Op spotify en youtube was er een milde reactie. Die reactie nam ik deels over, maar John, als je dit leest: Je hebt er een fan bij. Niet alleen de muziek, ook de sfeer die er hing was wat ik verwacht van een artiest die weet wat hij doet.

Om half 5, wanneer de act begon, oogde de tent opzich leeg, maar na 10 minuten stond de tent goed vol. En ik weet hoe het komt, ze kwamen af op de muziek. Het is toegankelijk en prettig om naar te luisteren. De band achter John wist wat ze deden. De drummer was zo energiek als een pallet Redbull en de gitarist speelde solo’s alsof zijn leven er vanaf hing. Een stuk waarvan ik dacht laat dat maar achterwegen is de toetsenist die zingt. Buiten dat, een heerlijk optreden.

Ik kan niet anders dan je op het hart drukken om een keer een optreden van Mercy John en zijn band bij te wonen. Er zit voor iedereen iets bij. Hou hem in de gaten want hij wordt de nieuwe ster van de Nederlandse popscene.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12