3voor12 Gelderland

Festival op 't Eiland tijdens Vierdaagsefeesten in Nijmegen

Van 14 t/m 20 juli 2018 met o.a. Shaemless, Tim Knol, Nieuwegrond, Claw Boys Claw en JOHAN

Festival op 't Eiland, het festival tijdens de Vierdaagsefeesten aan de Lentse kant van de Waal, is er ook dit jaar weer. Van 14 t/m 20 juli is er weer volop muziek, theater, lezingen en kinderactiviteiten op het stadseiland van Nijmegen.

‘t Eiland staat de hele week bol van muziek. Naast elke dag optredens op het Waalpodium worden iedere dag vanaf 16 uur plaatjes gedraaid. Het muziekprogramma is opgesteld in samenwerking met Doornroosje. Alle muziekoptredens zijn gratis toegankelijk. In de muzikale line-up onder meer Shaemless, Tim Knol, Nieuwegrond, Claw Boys Claw en JOHAN.

Voor wetenschap en bezinning kun je terecht bij het Radboud-programma. Radboud Reflects, de Radboud Universiteit en Radboudumc verzorgen  lezingen, interactieve publieksonderzoeken en live experimenten. En verder is er ook de hele dag door internationaal straattheater en iedere avond een ander optreden in het Eilandtheater, zoals Radboud sterrenkundige Marc Klein Wolt & The Hubschrauber en Stoere mannen, Sterke verhalen met Kluun.

Kijk voor het volledige programma op http://opheteiland.nl

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12