3voor12 Overijssel

The Grand East speelt een vol Burgerweeshuis plat

rock en soul en funk

Gisteren, vrijdag 1 december, speelde The Grand East hun eerste optreden van “The Grand East Feast Unleash the Beast Tour” in het Burgerweeshuis in Deventer.

Dat de mannen geen onbekenden zijn in de regio (ze speelden met koningsdag dit jaar ook al bij dit poppodium) bleek wel uit de bijna uitverkochte zaal, waar de beugels bier rap over de bar gingen. Zanger Arthur Akkermans bedankte het publiek dan ook: “we waren van tevoren toch wel een beetje zenuwachtig, maar wat fijn dat jullie er allemaal zijn, en met zo veel!”
The Grand East speelde vervolgens een goede twee uur een barstensvolle, dampende, funkende en swingende show met ook enkele nieuwe nummers die ze in de studio aan het opnemen zijn. In veel van de nummers waren invloeden van de band te herkennen, zoals Creedence Clearwater Revival en The Doors, en er was een nummer waarin de zanger Screamin’ Jay Hawkins even channelde.
Het was een groot genot om naar te kijken en te luisteren – dit was wel een van de beste concerten die we dit jaar in het Burgerweeshuis hebben gezien!

The Grand East staan met hun tour nog op 3 december in Rotown Rotterdam, 8 december in Podium Asteriks Leeuwarden en 16 december in De Helling in Utrecht.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12