steun 3voor12

Spotify sluit strategische deal met Samsung

Muziekdienst standaard op alle apparaten

Spotify heeft een stevige strategische slag geslagen: de Zweedse muziekdienst heeft een pact gesloten met Samsung, de grootste smartphone producent van de wereld. In de toekomst zal Spotify automatisch geinstalleerd zijn op elk apparaat van Samsung, dus ook op tv's, tablets, etc. 'Dit partnerschap met Samsung maakt het gemakkelijker voor gebruikers om Spotify up and running te krijgen op verschillende Samsung apparaten, als de accounts eenmaal gekoppeld zijn. Het zorgt voor een moeiteloze muzikale beleving die voor ons allebei los van elkaar moeilijk te bereiken is. Het is een uitstekende match.'

De samenwerking is van groot belang. Grootste concurrent Apple Music is uiteraard standaard op elke iPhone en Macbook te vinden, een groot voordeel voor de dienst. Spotify sloot in het verleden al belangrijke samenwerkingen met providers als KPN en met automerk VOLVO, en die deals waren heel belangrijk voor de penetratie van het merk op de muziekmarkt. Ook voor Samsung is het heel belangrijk om de klant zo eenvoudig mogelijk toegang te geven tot muziek. 


This partnership with Samsung reduces the friction for users to get Spotify up and running on multiple Samsung devices once the accounts have been linked. It allows us to create a seamless music listening experience together for the user that would be hard for either of us to build alone. It’s a great fit.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk