3voor12 Radio woensdag 10 april 2019

Robin Kester live en Record Store Day Special

De muziek van de Utrechtse singer/songwriter Robin Kester doet een beetje denken dromerige indie folk, zoals je die kent van Julia Jacklin en Sufjan Stevens. Vorig jaar bracht ze haar debuut EP “Peel the Skin” uit maar inmiddels is ze alweer bezig met nieuw materiaal. Een klein voorproefje van hoe dat klinkt kun je horen in de remake van haar track Blossom, die onder handen werd genomen door Marien Dorleijn van Moss. Dit jaar staat Robin Kester onder meer op Tweetakt en Motel Mozaïque, maar in 3voor12 Radio kreeg je alvast een voorproefje. 

Zaterdag is het weer zover, dan kun je in onafhankelijke platenzaken heerlijk grasduinen door allemaal vinylmuziek en speciale uitgaves, en ook nog eens luisteren naar prachtige muzikale in-store sessies van onder andere CUT_, Yin Yin en Robin Kester. 3voor12 collega Malou Miedema is alvast een kijkje gaan nemen in één van de platenzaken waar je zaterdag naar toe kunt, North End in Haarlem van Onno Blomsteel.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12