3voor12 Friesland

Magnetic Spacemen brengt bier aan de man

Proef het (Friese) Spacebier tijdens Ruiterskwartier Live

Iedereen in de culturele sector is wel bekend met het begrip crowdfunding. Welnu, de mannen van Magnetic Spacemen willen dolgraag een plaat opnemen, hebben daar geld voor nodig en bedachten een nieuwe variant op crowdfunding. Beerfunding. Prima plan natuurlijk want niks is mooier dan muziek luisteren met een lekker biertje binnen handbereik. 

De heren gaven hun smaakvoorkeuren door aan Bernd Beersma van Brouwerij de Kleine Beer in Lemmer. "De bitterheid van het bier wordt lekker aangevuld door tonen van koriander, sinaasappel en citrus en bevat 6% alcohol”, aldus zanger/bassist Sam Pols.

Vandaag begint de Spacebeer tour en wel in de Friese hoofdstad. Na een bezoek aan Noardewyn Live in de middag pakken ze de kratten bier en de instrumenten in om neer te strijken in Neushoorn Café. In het kader van Ruiterskwartier Live gaan de mannen in de avond weer ouderwets knallen en zal het Spacebier te koop zijn aan de bar en na het optreden bij de merchtafel.

Mocht je ze moeten missen vanavond en wil je ze dolgraag zien optreden én het bier proeven dan heb je hier de andere data en locaties: 
31/03 Stanislaus Brewkovic - Zwolle (release bier + akoestische instore show) // 01/04 Lassie Toverrock - Hurdegaryp // 01/04 Cafe Rocks-Booster Festival - Enschede // 06/04 Cul du Sac (013) - Tilburg - met The Glucks (BE) // 07/04 De Walrus / Faktum 51 - Groningen - met Captain Casanova (DK) // 08/04 Jacks Music Bar – Zwolle - met Captain Casanova (DK) // 15/04 DB’s / Ruisfest #2 - Utrecht // 16/04 Eipop Festival – Hoorn // 06/05 Atak – Enschede

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12