3voor12 Rotterdam

Kuzko geeft kritische blik op materialistische samenleving in 'White Vans'

Winnaar Art Rocks 2019 in Paradiso staat op spotify. Voor fans van Confidence Man

Daar is hij eindelijk! Er is al een clip voor 'Back At It Again With The White Vans' gemaakt voor Art Rocks dat Kuzko heeft gewonnen. Nu is daar de eerste single op spotify. De band heeft al gespeeld op Festival Tweetakt en Motel Moziaque.  Er ligt al een tweedee single klaar, maar het duurt nog even voor die uitkomt! 

'Dit nummer geeft onze hypo-kritische blik op de materialistische samenleving weer.' Of zoals ze het verwoorden in het nummer: 'Gucci is like my religion'. Hiermee heeft de muziek en de houding die ze aan nemen wat weg van Confidence Man. Deze Australische act is langzaam bezig aan een opmars en maakte indruk op Metropolis. '

De titel van het nummer komt van een internethype die oorspronkelijk begon bij twitteraar @josholzz die de outfit van z'n vriend Daniel filmde met daarbij de tekst 'Damn Daniel, back at it again with the white vans' . Inmiddels is er zelfs een Urban Dictionary voor. Natuurlijk is dat op zichzelf al een catchy zin. Kuzko heeft daar ook nog catchy muziek bij gemaakt.  

Het nummer is geschreven door Danique van der Vlugt en Sam Ouwehand. De Kuzko familie bestaat verder uit Pim de Roij (percussie en backing vocals, ook bij Dr. Meraki), Margery aka Margi Sinniah (keys, ook bij Ella East) Huy Le (bassist, ook bij Dr. Meraki), Richie Bleijenburg (drums, ook bij Niko).

Sam en Danique gaan na de zomer een semester in LA studeren en daar muziek schrijven voor KUZKO. 

Lees ook: Kuzko wint Art Rocks in Paradiso

Spotify

Youtube

Instagram

Facebook

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12