3voor12 Radio donderdag 21 maart 2019

Poëtische postpunk van Fontaines D.C. en de DJ Shortlist van Tammo Hesselink

Hun gezamenlijke liefde voor poëzie en 60's garagerock bracht de leden van de Ierse postpunk band Fontaines D.C. samen. Grain, Conor (Deegan III), Carlos, Conor (Curley) en Tom leerden elkaar kennen in de wijk The Liberties in de Ierse hoofdstad Dublin. Een gebied op de rand van de gentrificatie, dat steeds traditioneler en meer en meer Iers wordt. Met muzikale invloeden als The Pogues en Girl Band, en dichters als W.B. Yeats en Patrick Kavanagh kun je je opmaken voor een livesessie die een interessant mengsel vormt van muziek met een diepe poëtische laag. 

DJ, producer en afgestudeerd wiskundige Tammo Hesselink (aka Malatonin Man, aka The Invariants) zet de toon in De School, om de release van zijn nieuwe EP te vieren. Maar eerst deelt hij zijn favo tracks of all time in de DJ Shortlist. 

Onze eigen Ralph-Hermen Huiskamp laat je alles weten over de eerste van drie intieme liveshows van Vampire Weekend in Londen. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12