Kijk terug: Lil Dicky live op Woo Hah! 2017

Het Wilhelmus, een lapdance en een eigenwijze flow

‘Normaliter zou ik nu mijn penis laten zien, maar omdat ik aan de andere kant van de oceaan ben doe ik dat maar niet.’ Da's alvast een aardige mededeling van Lil Dicky, die de rapper maakte tijdens zijn speelse show op Woo Hah! deze zomer. Dat betekent niet dat hij de grappen verder achterwege laat: hij geeft een dame een lapdance en laat om een of andere reden het Wilhelmus horen.

Maar naast alle lolligheid kan-ie ook gewoon supergoed rappen: extreem verstaanbaar, met totale beheersing van zijn nogal eigenwijze intonatie en een snelheid waar veel andere rappers vandaag hun tong op zouden breken. Behoorlijk de moeite waard om zijn show nog eens terug te kijken dus. Je vindt de opname nu hiernaast. Het verslag van Woo Hah! 2017 met onder andere Lil Dicky, Travis Scott en Rae Sremmurd lees je hier.

Om je de winter door te helpen deelt 3voor12 tot het eind van het jaar elke dag een opname van de mooiste live-momenten en de vetste festivalshows en concerten van 2017. Hier vind je ze allemaal op een rijtje, met shows van o.a. Run The Jewels, Oscar & The Wolf en SOHN.

Nog meer liveshows terug zien? Ons overvolle archief vind je hier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12