steun 3voor12

Vanavond in 3voor12 Radio

Interview met Courtney Barnett plus alles over de Muzikantendag

Courtney Barnetts debuutalbum Sometimes I Sit And Think, And Sometimes I Just Sit was al een van de leukste platen van 2015, vol nonchalante rockliedjes die stiekem barsten van de snedige observaties. Nu is de Australische songwriter terug met opvolger Tell Me How You Really Feel. En hoe ze zich voelt, dat gaat Courtney vanavond uitgebreid vertellen in 3voor12 Radio. In het interview praat ze natuurlijk over haar nieuwe plaat, en geeft ze terloops ook nog eens wat steengoed advies.

Als jij denkt dat je ook een hele goeie plaat in je hebt, kun je dit weekend je muzikale ambities aanscherpen op de Muzikantendag. In de Melkweg en Sugarfactory in Amsterdam verzamelen zich aanstaande zaterdag een heleboel muziekindustriefiguren, op zoek naar nieuw talent. Maar hoe hoor je als scout wie de volgende grote ster zou kunnen worden? En hoe val je als muzikant op tussen al die ambitieuze anderen? Dat vraagt Jorien vanavond aan een drietal kenners: Jessica van Amerongen, muziekredacteur van De Wereld Draait Door, artiestenmanager en conservatoriumdocent Martijn Crama, en Someone, ook wel bekend als songwriter Tessa Rose Jackson.

Dat en meer vanavond in 3voor12 Radio, van 21:00 uur tot 00:00 uur op 3FM!

Luisteren naar 3voor12 Radio? Dat kan van maandag tot en met donderdag van 21:00 uur tot 00:00 uur, op je radio, de 3FM app of online

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk