steun 3voor12

Kijk terug: Middle Kids live in 3voor12 Radio

Australisch indiepoptrio over getrouwd zijn met je bandlid en de beste tourbus-tunes

Hun fanschare liegt er niet om: Elton John en Bloc Party zijn al dol op Australisch indietrio Middle Kids. De iconische rocker draaide single 'Edge of Town' in zijn radio, en de Britpopgrootheden namen Middle Kids mee op tournee. Tegelijkertijd hebben die associaties eigenlijk niks met hun eigen sound te maken: denk upbeat gitaarliedjes met een flinke scheut 90s alt-pop. Helemaal vanuit Sydney (met een tussenstop in Paradiso Amsterdam) kwam Middle Kids dinsdagavond langs in 3voor12 Radio om drie nummers live te spelen. Die sessie kun je hier terug kijken. 

Het olijke drietal bestaat voor tweederde uit getrouwd stel Hannah en Tim, die in de studio aan Eva vertellen hoe dat eigenlijk is, getrouwd zijn met je bandgenoot. Ook bediscussiëren ze de beste bandbusmuziek: is het Bloc Party, Blood Orange, of toch Enya? Dat interview kijk je hier terug.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).  

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Landelijk