3voor12 Overijssel

Jeangu Macrooy maakt zijn belofte zeker waar!

Burgerweeshuis stond op zijn kop vanavond.

Tekst: Irene Kleinrensink

Jeangu deed vanavond wat hij eerder deze week beloofde in ons interview met hem: hij maakte een feestje in het Burgerweeshuis! Of eigenlijk speelde hij met de emoties van de zaal: waar bij de eerste paar nummers de sfeer vrolijk, luchtig en dansbaar was, viel de zaal compleet stil  bij “Maybe the next one”… er werden zelfs wat tranen gespot…. Indrukwekkend zo’n muisstille zaal….

Bij “High On You” ging de zaal los en hier maakt Jeangu gretig gebruik van: de zaal zong het refrein meerdere malen en hij viel bij met zijn mooie, warme, diepe stem.  Toen de feestsfeer eenmaal gezet was, werden er wat Caraïbische invloeden losgelaten op de zaal: met succes! De heupen gingen goed los!  

“Allerlaatste” nummer: prachtige cover van Beyoncé’s Halo (met Perquisite op cello), gevolgd door de woorden dat er geen betere plek is dan het Burgerweeshuis om zijn tour af te sluiten: en terecht, het beloofde feestje vond hier vanavond plaats. Daarna toch nog een cadeautje van Jeangu: “step into the water” knallende afsluiter!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12