Vanavond in 3voor12 Radio

Moss live in de studio en alles over Tweetakt Festival

Na een lang paasweekend is het eindelijk weer tijd voor 3voor12 Radio. Met vanavond een nieuw geluid: de allereerste uitzending van nieuwe presentator Jorien! Zoals je eerder deze week al kon lezen, presenteert Jorien de komende tijd van maandag- tot en met woensdagavond 3voor12 Radio op 3FM.

En ze begint meteen goed, want vanavond komen helden van de Nederlandse indie scene Moss langs in de studio. Eerder dit jaar brachten ze voor het allereerst in hun carrière - en die duurt al ruim tien jaar! - een EP uit. En dat terwijl het prachtige album Strike nog geen jaar oud was. Hoe dat zit leggen Marien en co vanavond uit, en natuurlijk spelen ze een paar van die piekfijne songs live.

Verder in de uitzending: in Utrecht wordt het festivalseizoen geopend door Tweetakt, een bijzonder festival waar behalve muziek ook theater, dans, beeldende kunst, stand-up comedy en interactieve voorstellingen, games en installaties te vinden zijn. Dat is nogal een hoop, dus vanavond belt Jorien in de muziekspecial met een aantal Tweetakt insiders om je door het programma te loodsen. 

Luister dus naar 3voor12 Radio, 21.00 tot 00.00u op 3FM of via 3fm.nl/live.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12