Herken alle boys in de nieuwe Charli XCX video

Mark Ronson, Mac DeMarco, Diplo, Joey Badass, Vampire Weekend en nog veel en veel meer

Zonder de video was de nieuwe Charli XCX al een hele goede track geweest. Het Super Mario geluidje in het refrein, de stuiterende bas en dan vooral Charli XCX die zich verzuchtend excuseert voor gemiste feestjes, omdat ze zo druk was met jongens. Heel veel jongens, over de hele wereld. Voor elke dag van de week een ander, elk met zijn eigen ringtone.

Met de bijbehorende video, is de track zelfs nog een stuk beter. De Britse zangeres heeft namelijk een enorm blik met mannen opengetrokken. Diplo speelt met puppies, Stormzy eet verlegen wat cornflakes, Mac DeMarco likt zijn gitaar, Tommy Cash eet een roos (?). En dan hebben we het nog niet over Ezra Koenig van Vampire Weekend, Portugal the Man, Chromeo, Joey Badass, Kaytranada, Will I Am, Wiz Khalifa en Riz Ahmed. Of al die andere boys die zich door Charli XCX lieten strikken voor deze video. 

Belangrijke voetnoot bij de video, voor iedereen die zich zorgen maakt over het welzijn van de gebruikte mannen in de video: "No boys were harmed in the making of this video 💕"

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12