3voor12 Limburg

Bospop 2019 gaat van start. Deze acts moet je vrijdag zeker gaan checken.

3voor12 limburg tipt!

Met een volgepakte line-up met grote en minder grote namen is het soms lastig kiezen wat te gaan bekijken en beluisteren. 3voor12 limburg tipt elke festivaldag drie acts die je zeker eens gezien en gehoord moet hebben. 

Een festival openen is een lastige maar dappere taak. Wille and the Bandits is echter een prima keuze. Dit Britse trio brengt een rauwe mix van seventies southern rock, blues rock en een randje hardrock. Een goed begin van de eerste festivaldag. 

The Charlatans beleefden in de nineties hun eerste grote succes. Britpop was groter dan ooit. In Nederland werd er echter minder groots gereageerd op deze mannen. Dertig jaar, dertien studioalbums en diverse Top 10 noteringen in de UK verder zullen velen voor het eerst kennis gaan maken met The Charlatans. Ongetwijfeld dat er bezoekers zijn die denken: "Maar dat liedje ken ik toch?" De moeite waard om te gaan bekijken. 

In 2012 was daar ineens Kodaline, althans met de eerste hit in Nederland: "All I Was", mede door het gebruik van dit nummer in de toen immens populaire serie Greys Anatomy. Daar bleef het helaas bij voor wat betreft de hits. Toch brengt dit Ierse kwartet een mooi mopje muziek ten gehore. Denk aan een mix van Keane, Imagine Dragons en Coldplay met een eigen draai, gevat in poppie nummers. Even rustig genieten voordat Toto mag afsluiten

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12