Deze videoclip met o.a. Kendrick Lamar, Rae Sremmurd en Gucci Mane is iets te episch

Er is iemand te hard uit z'n dak gegaan met AfterEffects

Ah, daar zweeft Gucci Mane in een ruimtepak voorbij terwijl er een reusachtige tarantula door het landschap banjert. En hier zoeft Kendrick Lamar in een hovercraft-cabrio langs terwijl het gigantische pillen regent. Oh, en zag je dat? Een gevleugelde eenhoorn! Een ontploffing! Een tornado! Ja, de jongens van Rae Sremmurd kijken hun ogen uit in de videoclip voor ‘Perfect Pint’, de track van Mike WiLL Made-It met een gigantische sterrencast. De video is op z’n minst…. nogal episch te noemen, alsof de regisseur net Aftereffects heeft ontdekt, drie liter te sterke filterkoffie naar binnen heeft geslurpt en drie dagen en nachten wild is gegaan op lelijke 3D-animaties.

Opmerkelijk trouwens, want de regisseur van de videoclip is Nabil Elderkin, die ook prachtige video’s heeft gemaakt voor o.a. Frank Ocean, Kanye West, Kendrick Lamar, The Weeknd, Skrillex, Zoals en Bon Iver. Maar deze video is dus … nou ja… nogal episch.

Oh, en wist je al dat Rae Sremmurd, Gucci Mane én Mike WiLL Made-It 30 juni en 1 juli op Woo-Hah in Tilburg staan?

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op Spotify. Nog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12