3voor12 Overijssel

Robin Yerah, voorprogramma Boris in het Burgerweeshuis

Talent Burgerbeurs is een volledige band in z'n eentje

Hij heeft de Burgerbeurs van 2017 (het talentenprogramma van Het Burgerweeshuis) en deed mee aan Giels Talentenjacht. Zaterdag 2 december stond Robin Yerah in het voorprogramma van Boris: Keep the Funk Alive in het Burgerweeshuis.

Robin lijkt bescheiden, maar staat zelfverzekerd op het podium. Opvallend is dat hij zichzelf in zijn eentje begeleid en er geen band aanwezig is. Toch is dit iets wat totaal niet gemist wordt. Robin weet door middel van onder andere zijn loop pedal een geluid te produceren dat volstaat in een zaal als  die van Het Burgerweeshuis. Met afwisselend een gitaar, toetsen en een drumpad maakt Robin een elektronische combinatie van R&B, pop en soul. Daarnaast zingt hij live over zijn net ingespeelde lijnen heen, waardoor de sound vol en compleet voelt. Het geheel van de show klinkt echter nog aan de vlakke kant, er zijn weinig opvallende stukken waardoor de aandacht van het publiek na een tijdje inzakt.

Wel is aan alles te merken dat Robin Yerah enorm muzikaal is, en de Burgerbeurs van 2017 niet voor niets heeft gekregen. Een artiest die nog volop in de groei is, maar waar we zeker meer van kunnen verwachten!

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12