Kijk terug: I am Oak live in 3voor12 Radio

Over het verbreken van vaste patronen en optreden in Japan

In 2011 won slowcorefolkwonder I am Oak de 3voor12 award voor Oasem. Inmiddels is het zesde studioalbum Osmosis uit waarvoor frontman Thijs speciaal piano leerde spelen en liedjes schreef op dat instrument. Het leidde volgens hemzelf tot muziek die op een intuitieve manier tot stand kwam en hem losbrak van vaste patronen. Op het album vind je onder andere het lieflijke ‘Swells’ en ‘Between Worlds’ waarin je hoort wat er gebeurt er als je half in het ene land woont, en half in het andere. Check hier de 3voor12 Radio sessie voor de liveversies van deze tracks en de single ‘Hidden Cove’, die frontman Thijs schreef naar aanleiding van een wandeling in een geheime baai in Italië.

Binnenkort reist Thijs Kuijken van I am Oak af naar Japan voor de releaseshows van Osmosis. In 3voor12 Radio vertelde Thijs er meer over aan Eva Koreman, maar eerst wilde hij graag wat opheldering geven over iets.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android).

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12