BKS18: Happy birthday to Naaz

Jarige zangeres geeft een stralende popshow

'Dank jullie wel voor het komen naar mijn verjaardagsfeestje!' Jazeker, supercharmante popzangeres Naaz is vandaag twintig geworden. Ze viert het met de zoveelste droom die uitkomt: een show op Best Kept Secret. Naaz is al ongeveer een jaar aan een stuk door haar dromen aan het waarmaken, en je gunt het haar van harte: haar optimisme is aanstekelijk, haar charisma niet te ontkennen, en haar liedjes gewoon heel erg leuk. 

Op Noorderslag werd de set van Naaz geteisterd door geluidsproblemen. Tijdens het eerste nummer van haar show op BKS begint haar microfoon ook gevaarlijk te piepen, maar gelukkig blijft het daarbij. Naaz is ook beter bij stem vanavond. Ze voelt zich volledig thuis op het podium vandaag. Zeker bij de uptempo liedjes als 'Fun' en 'Up To Something' vangt Naaz precies de magie van een goede popshow: zorgeloos dansen met je vrienden op een liedje dat je niet meer vergeet. 

De gevoeligere ballads draagt ze ook zonder moeite, maar daarvan zitten er in het midden van de set misschien net iets te veel. Daardoor missen ze wat impact, en begint het publiek te ouwehoeren. Gelukkig herpakt ze de aandacht met het euforische 'Words' en 'Loving Love' vol attitude. Op die lichte momenten straalt Naaz als de zon.

HET MOMENT:
Als Naaz na de set breed lachend haar applaus in ontvangst neemt, haar armen om haar bandleden geslagen, barst het publiek spontaan uit in een rondje 'Happy Birthday'. Ze is er compleet door overvallen: 'Applaus voor jezelf, dit is de beste verjaardag ooit!'

Volg Best Kept Secret op de voet in het dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12