3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 For I Am King: Voor echte Metal fans

´Live and let die´ lees je op het bord boven het podium waar 'For I Am King' zich begeeft. De band bestaat uit 5 mensen: 1 leadzangeres, 2 gitaristen en 1 drummer. De leadzangeres vraagt of iedereen klaar is voor een uurtje heavy metal. Het publiek beantwoordt haar vraag met een oorverdovend gejuich.


De gitarist slaat zijn eerste snaren aan en de leadzangeres begint het eerste nummer te grunten. Headbangend met haar lange haren gaat ze door het nummer heen. Het geluid wat de band maakt is overweldigend en oorverdovend. Er druipen wat mensen af die de muziek na een kwartiertje wel genoeg hebben gehoord maar de echte metal fans begeven zich naar het midden waar een grote moshpit wordt gevormd door de fans.

Mensen trekken hun shirt uit en zodra de band begint met het volgende nummer start de moshpit. Haren worden losgeschudt, er wordt geheadbangt en de ontblote bovenlijven springen van links naar rechts. Het bier vliegt met liters door de lucht. Een uur lang gaan de echte Die Hard metal fans compleet los op de bekendste nummers van For I Am King.

De band werkt zich in het zweet in de benauwde tent maar lijkt daar geen erg in te hebben. Onuitputtelijke energie geven ze tot het aller einde. De metal fans verlaten met bezweet hoofd en lauw bier de Thunder alley. De gitaristen doen hun gitaren af en de band verlaat het podium.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12