3voor12 Breda

Nieuwe single en video van LÖNA: 'I Never Wanna See You Again'

Opgenomen in een verlaten theater met een verhaal

LÖNA brengt vandaag haar nieuwe single 'I Never Wanna See You Again' met een bijzondere videoclip uit. Madelon en Danielle Bruinhof staken als LÖNA veel aandacht en  moeite in de bijzondere video én het begeleidende persbericht. “Zowat alle liefdesclichés zitten erin, alleen is het allesbehalve romantisch. De gemene tekst en extreme beelden laten je aan het einde afvragen of het juist sexy of angstaanjagend was. 

De video speelt zich af op het toneel van een theater waar niemand meer mag komen. Met een glas rode wijn, een badkuip, een tondeuse en mindfucks in een spiegel proberen de tweelingzussen het kleine beetje publiek in de zaal te overtuigen. Woede is hierbij het wapen. Terwijl een verliefd stelletje alleen maar oog heeft voor elkaar, kan een ander uit het publiek juist zijn ogen niet van het podium  afhouden. Ook zit een recensent in de zaal die het allemaal wel best vindt en een overenthousiast meisje dat hoogstwaarschijnlijk in dezelfde liefdesverdrietfase verkeert en daardoor luidkeels meezingt.

De tekst begint met de zin "Watch your back or I'll stab a knife in it." Daarmee is de toon gezet. Lief is de tekst niet, maar dat hoeft ook niet volgens LÖNA's tekstschrijfster Madelon wanneer iemand je onrecht aandoet. "Natuurlijk is dit een fase die bij gekwetst worden hoort. Alleen is er niets lekkerder dan deze tekst voluit te schreeuwen. Toevallig hadden wij een optreden waar de jongen, waar het nummer op gebaseerd is, bij was. Het was erg bevredigend om deze tekst op die manier aan hem te kunnen brengen. Of hij het zelf weet, dat weet ik niet en zal ik ook  nooit weten, aangezien ik hem toch nooit meer hoef te zien."

Het duo, dat uit eeneiige tweelingzussen Madelon en Danielle Bruinhof bestaat, bracht eerder  debuutsingle 'Stars Align' uit. Die single kwam met videoclip die was opgenomen in Ijsland en opgepakt door Spotify playlists, waardoor het nu de 15.000 streams aantikt.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12