3voor12 Tilburg

Paaspop 2019: Losgaan met de heupjes op The Iconic Bizzey Show

Hitkanon mag zijn tryout in Schijndel komen doen

Vijf extra grote festivalshows zijn er bij Bizzey en co. voor dit jaar besteld. Onder de bescheiden noemer 'The Iconic Bizzey Show' mag Schijndel getuige zijn van de eerste editie van deze show en is het nog de vraag wat er zo 'iconic' aan is.

In ieder geval al props voor Bizzey dat hij dit keer een externe kracht heeft aangetrokken om de plaatjes te draaien. Het voormalige Yellow Claw-lid heeft een reputatie van makkelijke shows waarbij hij zelf de DJ is en af en toe wat naar voren stapt om wat mee te rappen en dames te vragen hun borsten te laten zien. Dat laatste gebeurt hier op Paaspop ook nog steeds, maar voor de tunes is Yung Felix ingevlogen die niet alleen Bizzey's uitstekende huisproducer is, maar ook hier vakkundig alle plaatjes aan elkaar rijgt.

De Phoenix barst zowat uit haar voegen en om het showelement wat aan te zetten, zijn er danseressen meegenomen, een heel arsenaal aan confettikanonnen en vlammenwerpers rond het podium die op de maat meeblazen. Voor de fans is de show zeker wel een feest: de ene hit is nog niet voorbij of wordt als een ware mashup gebruikt als element voor andere knallers. Het levert zweterige taferelen op, waarbij de dames in het publiek gewillig de 'heupjes bewegen' zoals Bizzey dat van ze verlangt, maar zou het geen kwaad kunnen om toch ook één keer de mannen aan te sporen om hetzelfde te doen?

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12