3voor12 Tilburg

Paaspop 2019 DeWolff: Wie heeft Woodstock hierheen gehaald?

De op één na laatste act van het Jack Daniel´s stage vandaag, zaterdag, was Dewolff. Een favoriete band bij DWDD, maar die braafheid van de publieke omroep was hier heerlijk ver weg.


Het lijkt hier op Las Vegas en Woodstock door elkaar heen en Dewolff is het perfecte voorbeeld hiervan. Pyschedelische rock gemixt met aspecten uit alle muziek genres waarin een gitaar verwerkt is: The Doors, Hendrix en de halve slag van Keith Richards – het is wat. Iedereen is meester over zijn instrument en weet precies tot hoever het kan gaan. Het publiek laat het weten – ze worden gek. Niet alleen oudere van wie de muziek eigenlijk is, als je kijkt naar generaties. Ook jongeren vinden het helemaal te gek. De gitaar wordt ervaren als een trip op LSD. Een trip die jou jezelf laat opsluiten en de muziek in kleuren waar laat nemen.

Het publiek wordt betoverd door een verhaal over de eerste keer dronken zijn. Al zou er gezongen worden over hoe het ging toen de zanger de eerste keer zelf naar de wc, het zou er nog in gaan bij de fans. Het is een trip die je nodig hebt na een middag en vooravond festivallen. Dat is een  ding dat zeker is.

 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12