3voor12 Radio woensdag 1 mei 2019

Folkrock van Bear's Den live en Sauerkraut's DJ Shortlist

Het begon allemaal geheel in stijl volgens een muzikale roadtrip, want ze toerden door Amerika in een VW-busje samen met niemand minder dan Ben Howard, Nathaniel Ratcliff en The Staves. Als je van euforische banjo en grootste rockgitaren gelardeerd met een gevoelige stem houdt, moet je nu zeker even je radio harder zetten. Hun nieuwe -derde- album “So that you might hear me” is net uit en staat vol met tracks die je meenemen in intens persoonlijke en oprechte verhalen. In deze uitzending van 3voor12 Radio spelen ze ‘Laurel Wreath’, ‘Blankets of Sorrow’ en ‘Conversations With Ghosts’.

Elke week mag Eva Koreman door de platentas graaien van een DJ of producer en dit keer is dat bij Sauerkraut. Hij begon met relaxte downtempo ambient sets op zijn eigen feestjes, is onderdeel van het festival Familiar Forest, lanceerde zijn eigen feest Technoistkeinglitzer, en draait nu regelmatig zijn groove in Berlijn door middel van zijn minimal house sets. Dit weekend wordt er een veelbelovend feest gelanceerd in Club Jack in Amsterdam, dat Clandestien heet. Beluister hier Sauerkraut's DJ Shortlist. 

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12