steun 3voor12
3voor12 Overijssel

Bevrijdingsfestival Overijssel 2018

Vier je vrijheid in Zwolle

Foto's: Serge Hasperhoven
Tekst: Mieke Hissink

Ook dit jaar zijn wij van 3voor12 Overijssel natuurlijk bij het Bevrijdingsfestival Overijssel in Zwolle. Het is een prachtige dag, de hemel is blauw, de zon schijnt en we hebben ons goed ingesmeerd. Vandaag vieren we onze vrijheid! En hoe. Het programma ziet er fantastisch uit, jammer dat we niet overal tegelijk kunnen zijn.

Wulf

We beginnen de dag met Wulf. Ooit auditie gedaan bij de Voice of Holland, daar wilden de stoelen niet voor hem draaien. Op eigen kracht heeft hij toch het hoofdpodium van Bevrijdingsfestival weten te bemannen. Het veld staat al lekker vol. Zomerse liedjes klinken door de speakers. Hij noemt zijn eigen liedjes makkelijk, wij vinden het vooral vrolijk. Zijn fans dansen en zingen mee, alle bekende nummers passeren gelukkig de revue. Een mooie start van deze dag.

EUT

EUT is een vijfkoppige band uit Amsterdam, ze maken eigenwijze pop. Zelf omschrijven ze dit als aanstekelijk, energiek en intrigerend en dat is ook wel te horen. Op haar blote voeten en met haar excentrieke stem zet ze een fijne sound neer. In het publiek zien we deze excentriekheid wel terug komen door punkmeisjes met blauwe en groene haren die genieten van de muziek.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12
#nieuws
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12 Overijssel