Vanavond in 3voor12 Radio

Spinvis over nieuwe documentaire en een kijkje bij King Gizzard & The Lizard Wizard in Paradiso

Met de schaarste op de huizenmarkt valt het niet mee om een woning te vinden, zeker niet als je jong bent of weinig geld hebt. Aan de andere kant staan er in verzorgingstehuizen door alle bezuinigingen juist steeds meer kamers leeg, wat de sfeer voor de bewoners niet beter maakt. Een verzorgingstehuis in Utrecht zette daarom 41 jonge woningzoekenden in de leegstaande kamers. De jongeren kregen een woning, de ouderen wat meer leven in de brouwerij.

Een mooi initiatief, waar HUMAN de documentaire Een nieuwe morgen over maakte. Daarbij maakte niemand minder dan Spinvis de muziek, en ook nog eens een bijbehorende podcastserie, waarin hij bewoners van het tehuis interviewt. Vanavond belt Wijnand in 3voor12 Radio met Spinvis over Een nieuwe morgen, die morgenavond te zien is op NPO 2.

Ook neemt Wijnand een telefonisch kijkje in Paradiso, waar vanavond King Gizzard & The Lizard Wizard z'n epische psychedelische rock staat te spelen, en hoor je in het laatste uur van 3voor12 Radio alles over het hyperactieve Album van de Week van Superorganism.

Luister dus naar 3voor12 Radio, van 21.00 tot 00.00u op 3FM of via 3fm.nl/live.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12