Kijken: concertfilm Sufjan Stevens eindigt in Drake-finale

Zijn Carrie en Lowell-tour staat nu op Vimeo en Spotify

Of zijn cover van 'Hotline Bling' in de buurt gaat komen van de 627 miljoen streams die Drake's origineel op Spotify heeft, valt nog te bezien, maar Sufjans versie is zeker het bekijken waard. Het vormt de finale van zijn Carrie & Lowell-tour, waarmee hij in 2015 heel Carré de adem benam (Lees hier hoe het er toen aan toe ging in Carré en waarom het ongekunstelde Carrie & Lowell Album van de Week was.) 

De opname van de show in The North Charleston Performing Arts Center in Charleston, South Carolina is te beluisteren via Spotify, maar de anderhalf uur durende concertfilm is alleen al vanwege Sufjans drakedance aan het eind meer dan de moeite waard.

9 juni komt er overigens weer een plaat uit van Sufjan; het live-project Planetarium, met componist Nico Muhly en Bryce Dessner (The National). En échte fans zetten 20 oktober natuurlijk de wekker om al eerste het Carrie & Lowell-expansion pack te kunnen luisteren: The Greatest Gift Mixtape — Outtakes, Remixes & Demos from Carrie & Lowell. 

Makkelijk op de hoogte blijven van alle nieuwe muziek? Abonneer je op de 3voor12 #NIEUWEMUZIEK playlist op Spotify. Nog meer #nieuwemuziek vind je in ons dossier.

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12