3voor12 Radio donderdag 25 april 2019

Kempi speelt live en Koningsnacht/dag tips

Eerst vallen, dan weer opstaan, om vervolgens weer de weg omhoog proberen te vinden en te herrijzen. Kempi weet dat het leven je kan tekenen en zijn sporen kan achterlaten. Zijn carrière begon op een bijzondere manier: in 2006 trok de track ‘Zoveel Stress’ online veel aandacht en de mixtape die daarbij hoort werd maar liefst 40.000 keer gedownload. Vervolgens tekende hij vanuit de gevangenis bij het label Top Notch, waarna hij uitgroeide tot een van de bekendste Nederlandse rappers.  Eerder dit jaar bracht hij al twee singles uit van zijn album “Oompie Keke”, dat vernoemd is naar zijn overleden oom en op 24 april is uitgebracht.

Heb je nog geen idee wat je in hemelsnaam moet doen met Koningsnacht/dag, maak je dan geen zorgen want we geven je een uur lang allerlei tips voor de beste feesten. Eén van de leukste festivals waar je naar bands kunt kijken is het Life I Live Festival in Den Haag, Patrick Clerkx kan je vertellen wat er allemaal te doen is in de hofstad. Mocht je een echte underground techno, house en electro liefhebber zijn, dan raadt Daan van Tulder je aan om vooral naar THESE GUYS in de NDSM Treehouse te gaan.

3voor12 Radio met Eva Koreman hoor je elke maandag tot en met donderdag van 21.00 uur tot 00.00 uur op 3FM, via je radioonline of de 3FM app (iOS / Android). 

#news
Laatste nieuws en artikelen van 3voor12